keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ei tartte pelätä

Tänään on pyörinyt mielessä,
että täytyy tänne tulla sanomaan
ettei tartte pelätä.

Raamattu sanoo vakuuttavan monta kertaa
"Älä pelkää"
"Älkää peljätkö"
"Minä autan sinua"
"Turvaan sinua"
"Olen kanssasi kaikkina päivinä
elämäsi loppuun asti"
"Olen voittanut maailman"

"Älä pelkää"
Jeesus on kanssamme aina.
Joka hetki.
Hän voi inhimillisessä kaaoksessa
tuoda sisimpäämme
täydellisen rauhan.

Lepää Hänessä.
Luota Jeesukseen.
Silloin olet voittajan puolella.
Turvassa!

6 kommenttia:

 1. Tähän harmaaseen aamuuni tarvitsin tätä.
  Kiitos.
  "Ei kukaan toinen voi koskettaa, niinkuin Jeesus mua kosketat, ei kukaan toinen voi...ei kukaan toinen voi lohduttaa, niinkuin Jeesus mua lohdutat, ei kukaan toinen voi...." Tämä vaan alkoi soida mun sydämellä nyt.

  Kunpa vaan surun ja pelon hetkellä AINA jaksaisi muistaa, ettei tarvitse pelätä. Olemme vahvojen käsivarsien kannattelemia.

  Siu sinun päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, tää oli just mulle... Katkaisin jalkani kohta kuusi viikkoa sitten ja sen jälkeen kaikki mahdolliset pelot ovat tulleet päähäni. Iltaisin kauhukuvat valtaavat mieleni ja pelkään, mitä voi sattua, ei ainoastaan minulle vaan lapsilleni. Rukoilemalla selviää illasta. Tuntuukin, että jalan katkeaminen oli pieni vamma verrattuna siihen, minkä pelon onnettomuus toi mieleeni. Onneksi voin turvata Jeesukseen ja päästä peloista!

  Kiitos tästä postauksesta!

  VastaaPoista
 3. Miten paljon raamatussa toistetaan tuota "Älä pelkää" - ja silti usein pelko ja huoli valtaa..Onneksi Jumala tuntee meidät!

  VastaaPoista
 4. Joku ilmiesti oli laskenut, että Raamatussa sanotaan "älä pelkää" (tai jotain siihen selvästi rinnastettavaa) yhteensä 365 kertaa. Piti paikkansa tai ei, varmasti joka päivälle riittää niin sen omat murheet kuin niihin tarkoitettu täydellinen apukin.

  Hyvä kirjoitus :) Aamen!

  Jumala on rakkaus + Täydellinen rakkaus karkottaa pelon! = Täydellinen Jumala karkottaa pelon täydellisesti täydellisellä rakkaudellaan. (Löytyy 1.Johanneksen kirjeestä.)

  VastaaPoista
 5. Samaa olin työstänyt, että täydellinen rakkaus karkottaa kaiken pelon. Jos luotan, että Jeesus rakastaa, eikä häneltä ole jäänyt mitään huomaamatta, en pelkää. Mutta silti pelkää kuin opetuslapset veneessä, että hän nukkuu liian kauan, tai ei välitä jos koetus kestää liian kauan. Oikealla hetkellä hän kuitenki viheltää poikki ja sanoo: nyt riittää!

  VastaaPoista